De tweede uitwedstrijd van het prille seizoen voerde ons ditmaal naar Schiedam voor een wedstrijd tegen PPSC.

Onder een heerlijk najaarszonnetje ontspon zich een soort flipperkast duel.
De gastheren maakten er een vechtwedstrijd van en Quintus ging daarin mee.
De eerste helft waren er over het hele veld felle duels (zonder dat het over de scheef ging) en van goed voetbal en opbouw was nauwelijks sprake.

Na ruim twintig minuten leverde de eerste aardige aanval van de thuisploeg gelijk een doelpunt op: 1-0 en moesten de Heulenaren in de achtervolging.
Quintus was soms wel dreigend maar echte kansen leverde het niet op. De laatste 10 minuten werd Quintus dominanter en de 1-1 (kopbal van Sean) was logisch en verdiend. Ruststand 1-1.

De tweede helft was van het zelfde laken een pak. Veel duels, veel lange ballen, weinig afgedwongen kansen….
De thuisploeg was nog het dichtst bij de overwinning maar 5 minuten voor tijd spatte een ziedend schot tot opluchting van de Heulenaren op de kruising uiteen en zo bleef het 1-1 waar ook dit keer beide ploegen wel mee konden leven.

Volgende week komt Charlois naar de Heul.