Na drie gelijke spelen op rij werd het nu tijd om eens drie punten binnen te harken voor de Heulenaren.
Dit moest dan gebeuren tegen het sterke Charlois die bij aanvang van het seizoen tot één van de titelkandidaten werd gerekend.

De eerste helft was van hoog niveau. Charlois bleek inderdaad een goede en balvaste ploeg te zijn maar Quintus speelde ook gewoon erg goed.
Al vroeg kwam Quintus op voorsprong. Na een goede loopactie van Angelo was ook zijn assist perfect voor Stijn om binnen te werken: 1-0.

Quintus kwam er keer op keer doorheen en had pech dat een knappe actie van Sean op de binnenkant van de paal belandde.

De gasten waren wel veel en goed aan de bal maar konden de eerste 35 minuten niet echt tot kansen komen terwijl Quintus 3 á 4 vier grote
kansen onbenut liet om de score uit te bouwen en vlak voor rust ging het dan toch mis voor de thuisploeg.

De eerste grote mogelijkheid voor de gasten werd nog prima gekeerd door keeper Dahley maar in blessuretijd viel dan toch de 1-1,
wat gezien de kansenverhouding wrang was voor de thuisploeg. Ruststand 1-1.

De tweede helft gaf een iets ander beeld. De gasten speelden geen één op één meer en er ontspon zich een gelijkwaardige wedstrijd waarin de echt
grote kansen schaars werden.

Toch ging het in de 62e minuut weer fout voor Quintus en weer was het uit de omschakeling (net als thuis tegen Bzc Zuiderpark).
Teveel mensen mee met een Heulse corner waardoor het in de tegenaanval open lag: 1-2.

Quintus moest in de achtervolging en kreeg genoeg kansen op de gelijkmaker maar zelfs de kans voor open doel was niet aan Tim besteed en zo
verloor Quintus deze wedstrijd met 1-2.

Ook al is het nog vroeg in het seizoen, je kan wel zien dat alle ploegen redelijk aan elkaar gewaagd zijn.
Quintus heeft vergeten zichzelf te belonen (zeker gisteren en tegen bzc Zuiderpark).
Natuurlijk moeten we meer kansen benutten maar we moeten ons pas zorgen maken als we geen kansen meer creëren.

Quintus speelde in mijn ogen gisteren de beste eerste helft van het seizoen, het wachten is nu tot het kwartje een keer onze kant op valt.

Volgende week mogen we naar oude bekende MAENSE in Rotterdam.