Na een matige seizoenstart konden de Heulenaren weer vol aan de bak met een bezoek aan de huidige koploper.
Maense liet zien dat het een goed elftal was, vooral de snelle buitenspelers waren een plaag voor de Heulse ploeg.
Quintus kreeg de ruimte om aan te vallen, dus in de eerste helft golfde het spel op en neer met kansen aan beide zijden.

Quintus kwam in de 20e minuut op voorsprong. Een mooie actie van Stijn over links werd gevolgd door een prima
voorzet, die door Angelo fantastisch binnen geschoten werd: 0-1.

Eén minuut later was daar ook bijna de 0-2, maar Dylan kon ‘m net niet binnenwerken.

Quintus kreeg kansen om de score uit te bouwen maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het door keeper Dahley kwam
dat we met een voorsprong de rust in gingen, hij keepte een grandioze wedstrijd.

Ruststand 0-1.

De tweede helft waren de kansen schaarser, de thuisploeg was veel aan de bal en bij vlagen ook dreigend.
Quintus probeerde op de counter gevaarlijk te worden.

Ook gooide de thuisploeg de beuk erin en werd de strijd feller. De scheidsrechter, die een prima eerste helft floot raakte
het ook helemaal kwijt met als dieptepunt een niet gegeven dieprode kaart voor de keeper van de thuisploeg die schandalig
natrapte op Sean….in plaats van rood gaf hij geel? (hij zei na afloop dat hij het donker oranje vond…..en daarom maar geel gaf).

Toen hij de thuisploeg ook nog een strafschop gaf na een hoop geschreeuw, werden de contouren van een rampzalige tweede
helft voor de Heulenaren wel zichtbaar: 1-1 in de 78e minuut.

Vlak daarna kreeg Quintus een grote kans om alsnog de winst te pakken maar de keeper keerde knap op een inzet van Angelo.
Waar Quintus niet scoorde deed de thuisploeg dat vlak voor tijd wel en zo waren de druiven weer zuur voor de mannen van
Ramon en Eus. Eindstand 2-1.

Komende donderdag spelen we voor de beker thuis tegen RKAVV.