De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen stond op de rol voor het Heulse vlaggenschip.

Het uit de derde klasse gedegradeerde vv Naaldwijk was de gastheer voor de mannen van Ramon en Eus.
Onder zomerse omstandigheden met lekker veel publiek ontspon zich een leuk duel.
Beide ploegen maakten veelvuldig gebruik van de lange bal waardoor het spel vaak op en neer golfde.

Na 8 minuten kwam Quintus aan de leiding. Na een goede aanval kwam de bal bij Angelo die met een prima balcontrole
Bas van der Valk in staat stelde om af te drukken: 0-1.

Naaldwijk probeerde het wel in de eerste helft maar kansen werden niet afgedwongen terwijl Quintus wel voortdurend
dreigend was via Stijn en Angelo, maar gescoord werd er niet meer. Ruststand 0-1.

De tweede helft kwam Naaldwijk iets feller uit de kleedkamer en de Heulse defensie kreeg veel lange ballen te verwerken
waarvan één niet goed verwerkt werd in de 54e minuut en zo uit het niets de 1-1 op het scorebord stond.

Hierna werd het een soort kick and rush wedstrijd. Beide ploegen probeerden hun snelle aanvallers te lanceren en dus
werd het middenveld meestal overgeslagen.

Quintus bleef wel het meest dreigend en kwam een kwartiertje voor tijd weer op voorsprong door een goede crossbal van
Bram op Angelo, wiens voorzet door Dylan ingekopt werd, maar de keeper kon de bal niet klemmen en uit de
scrimmage kwam de bal bij Sean die binnenschoot: 1-2.

Naaldwijk drong uiteraard aan en Quintus gokte op de counter, maar wederom werd een lange bal niet goed verwerkt en de 2-2 was een feit.

Met nog een paar minuten op de klok kreeg Quintus nog één enorme mogelijkheid om alsnog de winst te pakken maar de pass
was net niet goed genoeg en zo eindigde dit sportieve duel in een gelijkspel waar denk ik beide ploegen zich wel in konden vinden.

De kop is eraf en de biertjes smaakten weer goed op het gezellige terras waar vv Naaldwijk zich een prima gastheer toonde.

Volgende week komt bzc Zuiderpark naar Kwintsheul.